Digitaal Sporenonderzoek

Digitaal sporenonderzoek is onderzoek naar sporen op digitale gegevensdragers. Onze digitale rechercheurs kunnen onderzoek plegen aan alle soorten digitale gegevensdragers zoals een computer, laptop, server, netwerk, mobiele telefoon, USB-stick, MP3 speler, PDA enzovoort.

Onze digitale experts voeren digitaal rechercheonderzoek uit en zijn specialisten in het terugvinden en juist interpreteren van digitale sporen want steeds meer bedrijven worden het slachtoffer van digitale criminaliteit zoals fraude, diefstal, spionage, phishing of hacking.

De combinatie van diverse software tools, hardware en het tactische recherche inzicht van onze rechercheurs maakt het dan ook mogelijk om achtergebleven sporen op digitale gegevensdragers en Internet op een duidelijk en inzichtelijke wijze af te nemen.

Onderzoek openbare bronnen

Informatie is het sleutelwoord bij alle onderzoeken. Deze informatie halen wij voor een groot deel uit openbare bronnen. Denkt u daarbij aan de Kamer van Koophandel en het Kadaster, maar er zijn nog talloze databases, archieven en registers, waaruit belangrijke informatie kan worden gehaald. Dit in combinatie met het openbare bronnen onderzoek op Internet vormt een heel belangrijke rol bij het verzamelen van informatie

Wij beschikken over de expertise om binnen al deze bronnen een gedegen onderzoek uit te voeren wat verder gaat dan alleen een simpele zoekopdracht in Google want het internet is meer dan alleen zoeken met deze zoekmachine.