Internet Monitoren

Hoe kunt u uw online reputatie monitoren?

Online reputatiemanagement wordt steeds belangrijker voor bedrijven en overheden. Geen wonder: de ondertussen meer dan 9 miljoen Nederlandse Facebook gebruikers bijvoorbeeld spreken wel eens over merken, en wie weet ook wel over uw dienstverlening? U kunt daarom maar beter de vinger aan de pols houden.

Om bij te houden waar de naam van uw bedrijf of organisatie en/of uw medewerkers allemaal “opduikt” op Internet maken wij in combinatie met het web-care team gebruik van SeekCure. Hierbij gebruiken wij diverse software producten die het Internet, forums, blogs enz. op bepaalde namen en termen automatisch blijven controleren.

De uitvoering van deze onderzoeken worden verzorgd door forensisch internet onderzoekers die gespecialiseerd zijn in het doen van onderzoek op het internet op deze wijze.

Door het internet te monitoren, trends te bekijken en op een correcte manier te reageren op commentaar en negatieve berichtgeving zorgt u ervoor dat uw reputatie hoog wordt gehouden en consumenten u zien als een betrokken bedrijf.

Voordat wij dit systeem gaan inrichten voor uw bedrijf of organisatie ontvangt u eerst een (online) reputatie management rapport met aanbevelingen.

Folder (PDF)

Download de folder Internet monitoren