Security Scan

Na een zorgvuldige scan van uw bedrijf of organisatie zullen wij u aanbevelingen doen over de beveiliging van de gehele stroom van informatie binnen uw bedrijf of organisatie.

Door jarenlange politie (recherche) ervaring benaderen wij het vraagstuk van (informatie) beveiliging op een andere wijze. Wij analyseren het probleem of de casus binnen een bedrijf door de ogen van de potentiƫle dader.

Het beschermen van bedrijfsinformatie tegen uiteenlopende bedreigingen vormt voor veel bedrijven of organisaties een probleem. Deze vorm van consultancy kan u daarbij helpen. Na een zorgvuldige security scan van uw bedrijf of organisatie zullen wij u aanbevelingen doen over de beveiliging van de gehele stroom van (bedrijfs) informatie.

Het Optimalisatie Traject Informatiebeveiliging (OTI) heeft als doel inzicht te verschaffen in zowel het huidige als het gewenste totale beveiligingsniveau. Hierbij wordt zowel aandacht geschonken aan alle ICT-vraagstukken als ook aan de fysieke beveiliging (zoals pasjes controle). Het doel is om de organisatie te begeleiden in het veranderingsproces naar het gewenste beveiligingsniveau. Het OTI hanteert de normen van ISO 27000, VIR en NEN 7510.