Team

Directie

Wilfred van Roij

Algemeen Directeur Digitale Opsporing

Na een loopbaan van 25 jaar bij Politie Nederland, waarvan de laatste 10 jaar als Tactisch  (Digitaal) Rechercheur, heeft Wilfred in mei 2007 de overstap gemaakt naar het bedrijfsleven. Wilfred is oprichter en mede eigenaar van Com-Connect Digitale Opsporing. De succesvolle cursus Internet Digitaal rechercheren is door Wilfred ontwikkeld.

LinkedIn-profiel weergevenBekijk LinkedIn profiel

Paul de Vlieger

Financieel & Operationeel Directeur Com-Connect

Na zijn studie is Paul in dienst getreden bij een multinational waar hij verantwoordelijk was voor de ICT security van de diverse vestigingen in Nederland en Europa. In 2003 richtte hij Com-Connect op. De dienstverlening van Com-Connect bestond toen voornamelijk uit ICT Security. Paul heeft de operationele leiding binnen Com-Connect.

LinkedIn-profiel weergevenBekijk LinkedIn profiel

Management

Debby Campstein

Procesmanager

Debby is sinds 2012 in dienst van Digitale Opsporing B.V. (Com-Connect Groep) en is verantwoordelijk voor de processen rondom de core business van het bedrijf. Ze is aanspreekpunt voor opdrachtgevers, klanten en medewerkers en zorgt voor een heldere communicatie binnen het bedrijf.

LinkedIn-profiel weergevenBekijk LinkedIn profiel

Research

Nick Raedts

IT Security Consultant

Nick is een ervaren IT Security Consultant en Digitaal Forensisch Onderzoeker. Door zijn studie beschikt Nick over uitgebreide kennis van zowel netwerkdesign- en management, als digitaal forensisch onderzoek. Sinds mei 2012 versterkt Nick het team van Com-Connect voor alle IT vraagstukken.

LinkedIn-profiel weergevenBekijk LinkedIn profiel

Koen van der Schaft

Digitaal Onderzoeker

Koen is sinds juli 2014 in dienst van Com-Connect & Digitale Opsporing, na een stageperiode van een volledig jaar. Koen houdt zich bezig met openbare bronnen onderzoek en employment screenings en is momenteel in de afrondingsfase van zijn opleiding tot UFED specialist.

LinkedIn-profiel weergevenBekijk LinkedIn profiel

Rechercheurs

Namen en CV van onze rechercheurs zijn op aanvraag.

Administratie

Tanja Willems

Beheer financiële administratie

Tanja is vanaf de oprichting van Com-Connect betrokken bij het opzetten van de financiële administratie. Inmiddels is zij verantwoordelijk voor de financiële administratie van de drie afzonderlijke business units.

OPERATIONELE ADVIESRAAD

De OAR ondersteunt Com-Connect en 112Academy bij het bepalen van de koers en draagt bij aan de programmering van de drie afzonderlijke business units. De leden van de Operationele Adviesraad brengen ieder hun eigen achtergrond en specifieke bedrijfservaring met zich mee.

De heer R. Broos

 • HTS Bedrijfskunde
 • Bedrijfskunde Erasmus Universiteit Rotterdam
 • Opzet en management productie-unit van een Amerikaanse spuitgiet-onderneming voor de medische industrie met een logistiek netwerk voor Europa en het Midden-Oosten
 • Herstructurering en algemeen management van een middelgrote internationale logistiek dienstverlener met 11 buitenlandse vestigingen
 • Management en begeleiding van een softwareontwikkelaar in de zakelijke dienstverlening
 • Doorstart van een producent en handelsonderneming in barbeque- en openhaard producten
 • Diversen onroerend goed herstructureringen / optimalisaties en onroerend goed transacties
 • Beheer van diverse participaties.

De heer W. Zwitserloot

 • Brunel University Londen UK MBA, INSEAD Fonteinblue F Post MBA
 • Diverse operationele en executive functies in technische en procestechnologie onderneming (waaronder Koninklijke Scholten Honig Nijmegen, Westfalia, Gea Group, Dedert Corporation Chicago, Anhydro)
 • Diverse adviesactiviteiten en commissariaten.

De heer B. Janssen

 • Bedrijfskunde aan de TU Eindhoven, Financial Management postgraduaat aan de Universiteit Antwerpen
 • Diverse management posities bij Stork, NedGraphics en BlueCielo ECM Solutions
 • Diverse participaties in ondernemingen met  internettechnologie gebaseerde toepassingen