Cursus Accountancy

De trainingen van Com-Connect zijn een investering in de persoonlijke en zakelijke ontwikkeling van de accountant en de belastingadviseur.

Met een score van 97% heeft Com-Connect op het gebied van accountancy opleiding de CEDEO-erkenning behaald, een onafhankelijke garantie van kwaliteit, betrouwbaarheid en continuïteit.  Referenties hiervoor zijn op aanvraag beschikbaar. Al onze trainingen worden gegeven door deskundige trainers die hun sporen in hun vakgebied verdiend hebben.

Wij bieden voor de genoemde doelgroep op dit gebied als trainingen aan:

  • Bewustwording op de digitale snelweg
  • Internet Onderzoek , dossier samenstellen WWFT mbv openbare bronnen

Bewustwording op de digitale snelweg

De training is aangepast voor doelgroep van de accountant en belastingadviseur. In de trainingen wordt o.a. ingegaan op het cliëntenonderzoek binnen de WWFT instructie, U maakt achter de computer kennis met de gevaren maar ook de mogelijkheden van internet binnen uw eigen vakgebied.

Deze training is geschikt voor een ieder die werkzaam is binnen een accountants kantoor.

Internet onderzoek, dossier samenstellen

Vier modules:

  • Zien zonder gezien te worden: anoniem zoeken op het internet, opsporing en het IP-adres, technische basiskennis, inrichten veilig werkstation.
  • Openbare bronnen: efficiënt zoeken op het internet, WWFT, communities, zoekmachines en internetgidsen, zoeken met Google, het diepe web, zoekopdrachten en tools.
  • Samenstellen van een (persoons) dossier: voor WWFT met behulp van openbare bronnen.
  • Casuïstiek: (bedrijfs) fraude, online community, faillissementsfraude

Na het volgen van basis training zoeken op Internet bent u als accountant en belastingadviseur beter bekend met de gevaren maar ook de mogelijkheden van Internet en Web 2.0. De gehele training wordt gegeven achter een eigen werkplek. In deze training is veel aandacht voor onderzoek WWFT met behulp van openbare bronnen en het vakkundig samenstellen van een persoons en/of zakendossier.

Training kan in huis bij opdrachtgever plaatsvinden (indien ruimte en techniek het toelaten) met ons mobiel leslokaal of in ons modern uitgerust trainingslokaal bij Opleidingscentrum Peelbergen te Sevenum.

De training is ontworpen door een van onze medewerkers. Met 25 jaar politie ervaring, waarvan 10 jaar als rechercheur, heeft hij een ruime praktijkervaring. Al sinds eind jaren negentig heeft hij zich intensief bezig gehouden met “cybercrime” en digitale opsporing. Aan de hand van praktijkvoorbeelden worden diverse casussen behandeld.

Voor data open inschrijving zie onze kalender.

Indien er geen open inschrijving beschikbaar is neem contact met ons op voor de mogelijkheden.