Persberichten

CYBERCRIME ‘Klikgedrag van medewerkers vormt grootste bedreiging voor bedrijfscomputer’

“E-criminelen openen digitale deur met verleidelijke cadeaubon als aas”

Zo luidt de titel van het artikel in Dagblad De Limburger door Frans Dreissen. Ook onze directeur Wilfred van Roij komt in dit artikel aan bod.

Lees het hele artikel uit Dagblad De Limburger hier

Hackers beroven je sneller dan je denkt!

Artikel in Limburg Zaken uitgave 1 2015.

Cybercrime inmiddels een groter probleem dan nationale drugshandel.

Ondernemers beseffen nog altijd niet hoezeer zij dag in dag uit potentieel slachtoffer zijn van cybercriminaliteit. De cijfers spreken boekdelen. Jaarlijks loopt ondernemend Nederland zo’n 10 miljard euro schade op. Dat is 10 procent van ons BNP en meer geld dan er in de nationale drugshandel omgaat. 75 procent komt op het conto van het bedrijfsleven, 15 procent op dat van de overheid en 10 procent (vooral via phishing) op dat van de burger. Wereldwijd is de schade zelfs 290 miljard.

Lees het hele artikel hier

Identiteitsfraude in het tijdperk van de Catfish: Wie is nog wie?

Dit is de titel van het artikel dat directeur Digitale Opsporing, Wilfred van Roij, schreef voor het blad Security Management, nummer 11 november 2014.

Communicatie tussen personen, bedrijven en organisaties verloopt steeds vaker online. Een ‘face to face’ contact heeft in veel gevallen nog nooit plaatsgevonden. Weet u dan wel met wie u contact heeft? Ook door de security managers wordt hieraan te weinig aandacht besteed.

Het gehele artikel is te lezen via deze link: Artikel Catfish

112Academy voor het 2e jaar shirtsponsor van “De Treffers” Groesbeek! (Topklasse Voetbal)

Wij zijn trots om onze zusterorganisatie 112Academy (onderdeel van de Com-Connect Groep) op de cover van het clubblad van “de Treffers” te zien staan dit jaar. 112Academy zal ook dit jaar weer rugsponsor van de club zijn.

Wij wensen “De Treffers”, met trainer Ton Caenen, veel succes dit seizoen!

Voor de volledige bijdrage aan het artikel klik hier

Com-Connect in Limburg Onderneemt:

“Digitale Speurders jagen op cybercriminelen”

Opgelicht door een nepondernemer? Begint een medewerker ongevraagd een bedrijf met uw klantenbestand? Meldt iemand zich al wekenlang onterecht ziek? Stelen eigen medewerkers uit het magazijn? Is uw website gehackt? Speelt uw manager bedrijfsgeheimen door naar China? Wil u een bedrijf overnemen en de eigenaar en zijn boeken nog eens goed checken?

Met al deze zaken helpt het team van Com-Connect Digitale Opsporing u graag! Vertrouwelijk en professioneel.

Lees het hele artikel: Artikel_Limburg_ Onderneemt

Installatie Adviesraad Com-Connect Digitale Opsporing

Op donderdag 23 januari is ten notariskantoor te Horst de Operationele Adviesraad Com-Connect Digitale Opsporing officieel geïnstalleerd.

De twee leden van de RvA zijn door hun enthousiasme over de werkzaamheden en expertises van Com-Connect betrokken geraakt bij dit groeiende bedrijf en willen graag hun rijke ervaring aanwenden om het succes van dit groeiende bedrijf naar nog hogere hoogten te begeleiden. Lees volledig persbericht

Zwarte lijst-app om diefstal in hotellerie tegen te gaan

Artikel MissetHoreca.nl 17 januari 2014

Een applicatie die dienst doet als ‘zwarte lijst’ van stelende gasten in en voor de hotellerie. Directeur Ad van Bussel van Digitale Opsporing in Sevenum heeft HosPol (Hospitality Policy) ontwikkeld. ‘We hopen binnen een maand operationeel te zijn en willen er uiteindelijk een internationaal systeem van maken voor horeca en recreatie.’ Lees volledig persbericht

“Weet jij welke digitale kruimels je achterlaat?”

Interview Wilfred van Roij – Magazine van en voor de rechtsspraak 19 december 2013

Het is steeds vaker in het nieuws; Internetspionage, PRISM, Big Brother is watching you… Maar wat is Digitale Recherche en wat kun je er in de (rechts) praktijk mee?

Lees het volledige artikel uit Magazine van en voor de rechtspraak.

De Treffers: Veilig aan het nieuwe seizoen beginnen

Artikel Business Club Zuid presentatiegids 2013 – 2014

Topklasser De Treffers heeft met ingang van het seizoen 2013 – 2014 een nieuwe rugsponsor. Het particulier opleidingsinstituut 112 Academy zal de komende 3 jaren de achterkant van het prachtige shirt van De Treffers sieren.

Lees hier het volledige artikel: Artikel_Business_Club_Zuid

Digitale Opsporing en onderzoeksbureau I-Tek bundelen krachten

Maandag 5 augustus 2013

Onder de naam Opsporing Direct hebben het recherchebureau van Com-Connect Digitale Opsporing en Onderzoeksbureau I-TEK hun krachten en specialisme op het gebied van bedrijfsrecherche, fraude en toedrachtsonderzoek gebundeld.

Opsporing Direct is een vooruitstrevende samenwerking van specialisten in de particuliere opsporing met jarenlange ervaring, opgedaan bij overheid/justitie en in de private sector, onder meer bij het uitvoeren van onderzoeken in opdracht van het bedrijfsleven, verzekeraars en financiële dienstverleners.

Via Opsporing Direct vindt u nu uw weg naar de jarenlange ervaring van tactisch en forensisch onderzoek van I-TEK B.V. gecombineerd met de nieuwste digitale technieken van Com-Connect Digitale Opsporing om zo tot een optimaal onderzoeksresultaat te komen.

Door deze joint venture kunt u nu een beroep doen op 15 gespecialiseerde rechercheurs en toedrachtsonderzoekers op twee locaties (Limburg en Brabant) in Nederland.

Website www.opsporingdirect.nl